CoolRoofing
by on June 20, 2024
48 views

Hoewel het coaten van een dak meestal binnen een paar uur klaar is, kan het bij grotere gebouwen enkele dagen duren. Nadat uw dak grondig is gereinigd van alle vuil en puin, wordt de coating aangebracht. De constructie kan een hele dag worden gebruikt terwijl deze droogt. Dankzij de reflecterende coating kunt u kleine beschadigingen aan uw dak repareren en voor de toekomst veiligstellen. Door de warmte en het licht van de zon te reflecteren, gaat uw dak langer mee. Het verwijderen van de warmte verlaagt de energiekosten en het verbruik door uw gebouw koel te houden. Om verschillende redenen zijn reflecterende dakcoatings een verstandige investering.

Ervoor kiezen om het dak niet te vervangen

Het aanbrengen van Reflecterende dak coating is een meer betaalbare optie. Kleine lekkages kunnen met een eenvoudige coating worden gerepareerd, zodat u uw dak niet hoeft te vervangen. Laat een professional uw dak inspecteren en u adviseren of coating nodig is. Omdat het aanbrengen van een coating slechts kleine reparaties vergt in plaats van een volledig nieuw dak van het gebouw, bespaart u geld.

De dekkingskosten van een dak zijn de helft van die van een dakvervanging. Omdat dakcoatings niet-invasief zijn, kan het gebouw bezet zijn tijdens het aanbrengen van de coating. Er zal geen sprake zijn van verstoring, er zijn minder arbeidsuren nodig en er zijn geen verwijderingskosten omdat het dak er niet af hoeft. Milieuvriendelijk en redelijk geprijsd zijn reflecterende coatings. Een kleine investering kan zich behoorlijk terugbetalen door de energierekening en de onderhoudskosten te verlagen. Coatings kunnen u helpen een groter deel van de initiële investering die u in uw eigendom heeft gedaan, terug te verdienen door de levensduur van uw dak te verlengen. Neem direct contact met ons op om uw dak te beschermen en geld te besparen. Deze reflecterende coating vereist oplosmiddelen. Het heeft een ongelooflijke vasthoudendheid en is bestand tegen zeer koude omstandigheden.

Het hecht opmerkelijk goed op metalen oppervlakken. Het duurt langer om te drogen dan opties die afhankelijk zijn van water. Dit type Reflecterende dak coating behandeling zorgt voor een effectief kleurbehoud. Het werkt goed als vervanging voor buitenoppervlakken die worden blootgesteld aan slecht weer of gifstoffen.

Het metalen oppervlak moet grondig worden gereinigd voordat reflecterende verf wordt aangebracht. Het moet volledig vrij zijn van achtergebleven vuil en vet. Deze kunnen de levensduur en de weerstand tegen corrosie van de coating beïnvloeden. Voor het oppervlak zijn drukbehandeling, ontvetten en reiniging met reinigingsmiddel vereist. Dit zorgt voor de best mogelijke resultaten. Voor bepaalde verfsoorten kan een extra primer of grondlaag nodig zijn voor het beste resultaat.

Robuustheid

Selecteer een coating die superieure dekking en bescherming biedt. Het moet bestand zijn tegen slecht weer, temperatuurschommelingen en UV-straling. Het is niet toegestaan ??de coating bloot te stellen aan extreme temperaturen (-20°C tot +80°C) of te laten loslaten door thermische schokken. Het moet zijn kenmerken in de loop van de tijd behouden.

Posted in: Business, Family & Home
Be the first person to like this.